11. nedjelja kroz godinu, 17. lipnja 2018. g.

18. 6. 2018.

Spomendan svetaca:
četvrtak: sv. Alojzije Gonzaga
nedjelja: Rođenje sv. Ivana Krstitelja, svetkovina

1. Nadbiskupijski susret ministranata: U petak, 22. lipnja se održava Nadbiskupijski susret ministranta u Đakovu na kojem sudjeluje i 13 ministranta iz Belišća. Polazak autobusa za Đakovo je u 8.00 sati ispred samostana.

2. Druženje članova župnih zajednica: U subotu, 23. lipnja u 12.00 sati je druženje za članove župnih zajednica, pokreta i zborova, te svih onih koji održavaju crkvene prostore. Druženje će se održati u svetištu Sv. Ane u Bistrincima. Ovim zajedničkim druženjem zaključiti ćemo pastoralnu godinu.

3. Rođenje Sv. Ivana Krstitelja: U nedjelju, 24. lipnja je svetkovina Rođenja Ivana Krsitelja i crkveni god u Kitišancima. Svečana sveta misu je u 10:30 sati.

4. Treći Nacionalni susret obitelji: Još uvijek traju prijave za treći Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati 15. i 16. rujna 2018. g. U Splitu i Solinu. Valpovački dekanat organizira odlazak na susret, a cijena je 200 HRK koja uključuje prijevoz i noćenje. Prijaviti se možete u župnom uredu. Prijave su do 5. srpnja.

5. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za vitraje i godišnji obiteljski dar (lukno).

6. Tisak: Glas koncila, Živo vrelo