14. nedjelja kroz godinu, 7. srpnja 2019. g.

08. 7. 2019.

Spomendan svetaca:

utorak: Bl. Marija od Propetog Isusa Petković
četvrtak: Sveti Benedikt, opat – zaštitnik Europe, blagdan
subota: Majka Božja Bistrička

1. Blagdan svete Ane: Započeli smo s pripremama za proslavu blagdana sv. Ane. Ove godine trodnevna misna slavlja uoči blagdana kao i svečano misno slavlje na sam blagdan predslavit će prof. dr. sc. Tonči Matulić, profesor s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu. Više o samoj proslavi idućih nedjelja.

2. Frama – prodaja kolača: Ispred crkve možete kupiti kolače koje su pripremili članovi Frame. Prodajnom akcijom framaši prikupljaju sredstva za odlazak na Hod Frame i ljetovanje mladih naše Provincije.

3. Put u Taizé: Traju prijave za put u Taizé od 2. do 12. kolovoza 2019. g. Cijena puta je 850 HRK, a kotizacija za smještaj iznosi 50 eura za one do 30 godina ili 140 eura za starije od 30 godina. Prijave su u župnom uredu. Svaki utorak u 20.00 sati održava se molitva u duhu Taizé-a u župnoj crkvi.

4. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za obnovu župne crkve i godišnji obiteljski dar (lukno). Trenutačno skupljamo sredstva za vitraj u krstionici i novu oltarnu sliku u Bistrincima.

5. Tisak: Glas koncila, Veritas, Marija