2. nedjelja došašća, 9. prosinca 2018. g.

09. 12. 2018.

Spomedan svetaca:
četvrtak: Sv. Lucija
petak: Sv. Ivan od Križa

1. Božićna ispovijed: U petak, 14. prosinca u 15.00 sati biti će Božićna ispovijed za našu župu. Ispovijed će započeti pokorničkim bogoslužjem na koje preporučamo dolazak kako bi ste sabrano pristupili sakramentu. Završetak ispovijedi je u 18.00 sati nakon čega će uslijediti sveta misa.
* U Bistrincima je ispovijed od 16.00 do 17.00 sati.

2. Pohod bolesnika: Od sutra započinjemo pohod bolesnicima po obiteljima koji traje od 10. do 12 prosinca. Obilaziti ćemo ih svaki dan od 9.00 do 12.00 sati. Detaljan raspored po ulicama možete vidjeti na oglasnoj ploči i web stranici.

3. Nedjelja Caritasa: Iduću nedjelju je Nedjelja Caritasa. Na stolu za tisak nalaze se Caritasove koverte za odrasle i štedne kutijice za djecu u koje možete staviti svoj dar za potrebite i iduće nedjelje ostaviti ispred oltara u košaricu. Članovi Udruge sv. Vinka i Caritasa ima prodajnu akciju u petak za vrijeme župne ispovijedi i iduće nedjelje za vrijeme misa.

4. OFS: Članovi franjevačkog svjetovnog reda imaju svoj redoviti susret u utorak iza večernje svete mise.

5. Božićni koncert: Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća pozivaju sve na Božićni koncert koji će se održati u nedjelju, 16. prosinca s početkom u 19.30 sati u župnoj crkvi. Nastupaju brojni solisti i zborovi, a voditelj programa je gosp. Branko Uvodić.

6. Kvatre: Danas započinje zimski kvatreni tjedan u kojem su kršćani pozvani na intenzivniju molitvu te djela pokore i ljubavi. Tjedan je posvećen kršćanskoj dobrotvornosti i zahvaljivanju za Božja dobročinstva.

7. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za vitraje i godišnji obiteljski dar (lukno).

8. Tisak: Glas koncila