21. nedjelja kroz godinu, 25. kolovoza 2018. g.

24. 8. 2019.

ponedjeljak: Sv. Ljudevit kralj, zaštitnik III. franjevačkog reda
utorak: Sv. Monika
srijeda: Sveti Augustin, biskup i crkveni naučitelj
četvrtak: Mučeništvo svetog Ivana Krstitelja

1. HODOČAŠĆE U LUDBREG: Hodočasnici koji idu u Ludbreg kreću u subotu, 31. kolovoza u 6.00 sati s župnog parkirališta. Hodočasnike iz Bistrinaca autobus će pokupiti ispred crkve Sv. Stjepana. Oni koji nisu platili hodočašće molimo da do srijede to učine.

2. TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK: U mjesecu rujnu održava se tečaj priprave za brak u pastoralnom centru župe Valpovo. Upisi su 4. rujna s početkom u 19.30 sati. Idući tečaj je u veljači iduće godine.

3. HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE: Najavljujemo tradicionalno župno hodočašće u Međugorje od 20. do 22. rujna 2019. g. Cijena hodočašća u Međugorje (uključuje prijevoz i noćenje) iznosi 280,00 HRK po osobi. Prilikom upisa treba odmah uplatiti cijeli iznos. Prijaviti se možete u župnom uredu u uredovno vrijeme.
4. BLAGOSLOV VITRAŽA I KRIŽA: U nedjelju, 15. rujna o blagdanu Uzvišenja Sv. Križa nakon svečanog misnog slavlja u 10.00 sati đakovačko-osječki nadbiskup mons. dr. Đuro Hranić blagosloviti će nove vitraže u župnoj crkvi i skulpturu „Uskrsli Krist“ u ulici Kralja Tomislava kod nekadašnjeg tzv. „oštrog ćoška“. Više o ovom važnom događaju za našu župnu zajednicu reći ćemo kroz iduće nedjelje.
5. TISAK: Glas koncila