25. nedjelja kroz godinu, 22. rujna 2019. g.

23. 9. 2019.

Spomendan svetaca:
ponedjeljak: Sv. Padre Pio iz Pietrelcine
četvrtak: Sv. Kuzma i Damjan
petak: Sv. Vinko Paulski

1. Upisi krizmanika i prvopričesnika: Pozivamo roditelje ovogodišnjih osmaša, te drugih i trećih razreda osnovne škole da ovaj tjedan od utorka do četvrtka (24. do 26. rujna) dođu prijaviti svoju djecu u krizmaničku ili prvopričesničku skupinu u župno uredovno vrijeme.

Napominjemo roditeljima prvog i drugog razreda srednje škole čija djeca žive i idu u školu u Osijek (ili drugdje), te nisu u mogućnosti pohađati župnu katehezu u Belišću, da su dužni do kraja mjeseca javiti nam u kojoj župi će njihova djeca pohađati župnu katehezu.

2. Katehetska nedjelja: Iduću nedjelju, 29. rujna obilježiti ćemo u župi kao Katehetsku nedjelju kojom označavamo početak nove katehetske (vjeronaučne) godine u župi. Pozivamo roditelje da iduće nedjelje dođu skupa sa djecom na tzv. dječju misu u 9.45 sati.

3. Sv. Vinko Paulski: Udruga Sv. Vinka Paulskog – Belišće u petak, 27. rujna slavi svoga nebeskog zaštitnika. Misno slavlje je u 19.00 sati, a tri dana uoči proslave članovi udruge sudjelovati će na svetim misama, i pripravljati se za proslavu. Pozivamo sve župljane da se priključe proslavi.

4. Upis katekumena: Pozivamo sve odrasle koji se žele krstiti ili primiti sakramente kršćanske inicijacije koji im nedostaju da se prijave u župni ured ili osobno župniku. Prijave su do sredine listopada.

5. Hodočašće u Mariju Bistricu: Još samo do sutra traju prijave za nadbiskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec u subotu, 28. rujna 2019. g. povodom 100. godišnjice rođenja biskupa Ćirila Kosa. Cijena hodočašća je 120 HRK. Prijaviti se možete u župnom uredu.

6. Tisak: Glas koncila