27. nedjelja kroz godinu, 4. listopada 2020. g.

03. 10. 2020.

Spomedan svetaca:
srijeda: Bl. Djevica Marija od Krunice

1. Večernja misa: Sutrašnjim danom večernja sveta misa u Belišću, nedjeljom i radnim danom je u 18.00 sati. Sveta misa u Bistrincima je četvrtkom i prvi petak u mjesecu u 18.30 sati, a u Kitišancima subotom u 18.00 sati.

2. Župna kateheza: Današnjom svetom misom u 9.45 sati i zazivom Duha Svetoga započeli smo župnu katehezu u našoj župi. Raspored župne kateheze možete pronaći na oglasnoj ploči i župnoj web stranici.

3. Biblijska grupa: U srijedu, 7. listopada nakon svete mise biti će prvi susret Biblijske grupe nakon ljetne pauze. Susret će se održati u samostanu. Pozivamo sve čitače iz župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

4. Framica: Danas započinjemo sa susretima Framice koja će biti svake nedjelje nakon dječje mise u 9.45 sati. Na Framicu mogu doći sva djeca od 4. do 7. razreda osnovne škole koji žele kroz druženje i igru upoznati Sv. Franju. Susreti se održavaju u dvorani Sv. Franje na katu.

5. Zahvala za plodove zemlje: Iduću nedjelju, 11. listopada obilježit ćemo kao Nedjelju zahvale za Božja dobročinstva i plodove zemlje. Možete donijeti jesenske dekoracije za ukras oltara i crkve.

6. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za crkvu i godišnji obiteljski dar (lukno).

7. Tisak: Glas koncila, MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Živo vrelo