27. nedjelja kroz godinu, 6. listopada 2019. g.

07. 10. 2019.

Spomedan svetaca:
ponedjeljak: Bl. Djevica Marija od Krunice
petak: Sv. Ivan XXIII.

1. Framica: Danas započinjemo sa susretima Framice koji će biti svake nedjelje nakon dječje mise u 9.45 sati. Na Framicu mogu doći sva djeca od 4. do 7. razreda osnovne škole koji žele kroz druženje i igru upoznati Sv. Franju. Susreti se održavaju u dvorani Sv. Franje na katu.

2. Dan neovisnosti: U utorak, 8. listopada državni je blagdan: Dan neovisnosti. U 10.00 sati kod Spomenika poginulim pripadnicima 107. brigade Hrvatske vojske na lijevoj obali Drave održati će se služba riječi i molitva za domovinu. Večernju svetu misu u 18.00 prikazati ćemo za domovinu. Taj dan nema župne kateheze.

3. Biblijska grupa: U srijedu, 9. listopada iza večernje mise biti će prvi susret Biblijske grupe nakon ljetne pauze. Susret će se održati u samostanu. Pozivamo sve čitače iz župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

4. Zahvala za plodove zemlje: Iduću nedjelju, 13. listopada obilježiti ćemo kao Nedjelju zahvale za Božja dobročinstva i plodove zemlje. Možete donijeti jesenske dekoracije za ukras oltara i crkve.

5. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za crkvu i godišnji obiteljski dar (lukno).

6. Tisak: Glas koncila, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Živo vrelo