27. nedjelja kroz godinu, 8. listopad 2017. g.

09. 10. 2017.

1. Zahvala za plodove zemlje: Iduće nedjelju, 15. listopada obilježiti ćemo kao “Nedjelju zahvale za Božja dobročinstva i plodove zemlje”. Svi koji žele mogu donijeti jesenske dekoracije za ukras oltara i crkve.

2. Obljetnica: Udruga sv. Vinka Paulskog u Belišću poziva sve župljane na svečanu proslavu obilježavanja 15 godina djelovanja udruge Sv. Vinka Paulskog u Belišću. Svečana proslava održati će se u subotu, 14. listopada 2017. g., a započinje svetom misom u 10.00 sati u župnoj crkvi. Nakon mise svi su pozvani na druženje u dvoranu Bl. Alojzija Stepinca. Nakon druženja duhovni nagovor održati će „Ljubiti poput Isusa“- održati će vlč. Matej Glavica župnik u Petrijevcima.

3. Framica: Danas započinjemo sa susretima Framice koji će biti svake nedjelje nakon dječje mise u 9.45 sati. Na Framicu mogu doći sva djeca od 4. do 7. razreda osnovne škole koji žele kroz druženje i igru upoznati Sv. Franju. Susreti se održavaju u dvorani Sv. Franje na katu.

4. Duhovni kapitul FRAME: Naša župa i bratstvo FRAME biti će domaćini Duhovnog kapitala FRAME od 20. – 22. listopada 2107. g. Ugostiti ćemo na 70-ak mladih osječkog područnog bratstva franjevačke mladeži koje okuplja 15 zajednica od Iloka do Sl. Broda.

5. Tisak: Glas koncila i Veritas