28. nedjelja kroz godinu, 11. listopada 2020. g.

10. 10. 2020.

četvrtak: Sv. Terezija Avilska
petak: Sv. Margareta Marija Alacoque
subota: Sv. Ignacije Antiohijski

1. Liturgijske kateheze za odrasle: Od sutra započinjemo ciklus liturgijskih kateheza za odrasle „Slaviti otajstva spasenja“ koje će se održavati svaki ponedjeljak u dvorani Bl. Alojzija Stepinca s početkom u 20.00 sati. Cilj je ovih susreta upoznati se s određenim liturgijskim stvarnostima, napose s euharistijom i pomoći u izgradnji liturgijske duhovnosti kod vjernika.

2. OFS: Franjevački svjetovni red ima svoj redoviti susret u utorak nakon svete mise u 18.00 sati.

3. Misijska nedjelja: Iduće nedjelje, 18. listopada slavimo misijsku nedjelju. Cijeli ovaj tjedan posvetiti ćemo misijama. Listopadska pobožnost ovog tjedna namijenjena je na nakanu misija, na misnim slavljima kroz tjedan slušati ćemo o iskustvima hrvatskih misionara, a sva milostinja iduće nedjelje određena je za pomoć misijama.

4. Milijun djece moli zajedno: U nedjelju, 18. listopada održava se inicijativa „Milijun djece moli zajedno za jedinstvo i mir“. Organizatori te međunarodne inicijative pozivaju svu djecu da se ujedine u molitvi za jedinstvo i mir u isto vrijeme gdje god se tada nalazili. Pozivamo svu djecu da nam se taj dan pridruže u molitvi krunice u župnoj crkvi koja će početi pola sata u 9.15 sati.

5. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za crkvu i godišnji obiteljski dar (lukno).

6. Tisak: Glas koncila, Veritas