3. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji

05. 6. 2018.

Na Izvanrednom zasjedanju Hrvatske biskupske konferencije održanom u siječnju 2010. prihvaćena je inicijativa za organizaciju Nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održavati svako tri godine u organizaciji Ureda HBK za život i obitelj te (nad)biskupije domaćina.

Prvi susret, pod geslom “Zajedno u Kristu”, održan je 5. lipnja 2011. na zagrebačkom Hipodromu pod predsjedanjem pape Benedikta XVI. Drugi je održan 19. travnja 2015. u Trsatskom svetištu u Rijeci pod geslom geslom „Obitelj – nositeljica života, nada i budućnost Hrvatske“.

Pod geslom “Obitelj – izvor života i radosti” 15. i 16. rujna 2018. u Splitu i Solinu održati će se Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji. Domaćini susreta, Splitsko-makarska nadbiskupija, njezine župe i obitelji, pozivaju nas i očekuju velikodušna srca. Za nas koji smo zemljopisno malo udaljeniji omogućit će prenoćište i smještaj u svojim obiteljima.

Valpovački dekanat organizira odlazak na susret, a cijena je 200.00 HRK koja uključuje prijevoz autobusom i noćenje. Prijaviti se možete u župnom uredu. Prijave su do 5. srpnja 2108. g.

Preklopnica s programom u prilogu:

preklopnica – NSHKO