3. nedjelja došašća, 13. prosinca 2020. g.

14. 12. 2020.

Spomedan svetca:
ponedjeljak: sv. Ivan od Križa

1. Nedjelja Caritasa: Sveukupna današnja milostinja i vaši darovi u kovertama i dječjim kasicama namijenjeni su za CARITAS. Zahvaljujemo na vašem daru za potrebite.

2. Pohod bolesnika: U utorak 15. prosinca i srijedu 16. prosinca obići ćemo bolesnike koji su se prijavili za ispovijed. Pohod i ispovijed bolesnika bit će u navedene dane od 9.00 do 12.00 sati. Bolesnici i svećenik trebaju za vrijeme pohoda nositi zaštitne maske. Ako je netko od ukućana u (samo)izolaciji ili je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, potrebno je pohod odgoditi za povoljnije prilike. Detaljan raspored po ulicama možete vidjeti na oglasnoj ploči i web-stranici.

3. Devetnica Božiću: U srijedu 16. prosinca započinjemo devetnicu uoči svetkovine Božića.

4. Božićna ispovijed: U petak 18. prosinca i utorak 22. prosinca bit će božićna ispovijed za našu župu. Ispovijed će započeti pokorničkim bogoslužjem u 15.30 sati, a završava u 18.00 sati. U Bistrincima je ispovijed od 16.30 do 17.30 sati.
* Ove godine ispovijed organiziramo zajedno sa župom Valpovo radi smanjenja gužvi. Detaljan raspored ispovijedi u Belišću i Valpovu možete vidjeti na web-stranici i oglasnoj ploči. Mogućnost za ispovijed je i svaki dan prije zornice.

5. Zahvala: Hvala svima koji su darovali svoj prilog za crkvu i godišnji obiteljski dar (lukno).

6. Tisak: Glas koncila i Veritas. Glas koncila je dobio „novo ruho“: nove rubrike i grafičko oblikovanje te ga preporučamo z a čitanje.