3. nedjelja došašća, 15. prosinca 2019. g

14. 12. 2019.

1. Nedjelja Caritasa: Sveukupna današnja milostinja i vaši darovi u kovertama i dječjim kasicama namijenjeni su za CARITAS. Zahvaljujemo na vašem daru za potrebite.

2. Božićna ispovijed: U petak, 20. prosinca u 15:00 sati biti će Božićna ispovijed za našu župu. Ispovijed će započeti pokorničkim bogoslužjem na koje preporučamo dolazak kako bi ste sabrano pristupili sakramentu. Završetak ispovijedi je u 18:00 sati nakon čega će uslijediti sveta misa.
* U Bistrincima je ispovijed od 16:00 do 17:00 sati, a u Kitišancima u subotu prije redovite svete mise.

3. Ispovijed za mlade: U petak, 20. prosinca s početkom u 19:30 biti će ispovijed za srednjoškolce, studente i radničku mladež.

4. Susreti za roditelje: Ovaj tjedan održavaju se drugi po redu susreti za roditelje prvopričesnika i krizmanika. Sutra je susret za roditelje prvopričesnika (2. i 3. razred osnove škole), a u utorak, 17. prosinca za roditelje krizmanika (8. razred osnovne škole i 1. i 2. razred srednje škole). Susreti počinju u 19:00 sati, a održati će se u dvorani Bl. Alojzija Stepinca. Tema susreta je „Komunikacija roditelj – dijete“, a predavač je gospođa Katarina Mravak Luketina, psiholog. Susreti su otvorene naravi prema tome mogu sudjelovati i roditelji ostalih dobnih skupina.

5. Sv. Vinko Paulski: Članovi Udruge sv. Vinka Paulskog iduće nedjelje imaju prodajnu akciju svojih rukotvorina kao i u petak, 20. prosinca za vrijeme Božićne ispovijedi. Podržimo ih.

6. Božićni koncert: Pozivamo sve župljane na Božićni koncert koji će se održati večeras u župnoj crkvi s početkom u 19:00.

7. Zahvala: Hvala svima koji ste kroz ove dane darovali svoj prilog za grijanje, lukno i uređenje crkve.

8. Tisak: Glas koncila