32. nedjelja kroz godinu, 10. studenog 2019. g.

10. 11. 2019.

Spomendan svetaca:
ponedjeljak: Sv. Martin Tourski
utorak: Sv. Jozafat
četvrtak: Sv. Nikola Tavelić, blagdan

1. Gostovanje Zbora i Orkestra: Iduće nedjelje, 17. studenog 2019. g. svečano misno slavlje s početkom u 18,00 sati predslaviti će mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski, a članovi akademskog zbora Pro musica i Tamburaškog orkestar Mostar pjevat će i svirati na misnom slavlje pod vodstvom maestra don Dragan Filipovića. Po završetku misnog slavlja uslijedit će koncert za sve župljane. Izvoditi će se skladbe sakralne i domoljubne tematike.

2. Biblijska grupa: U utorak nakon svete mise u 18,00 sati mise održati će se susret Biblijske grupe. Pozivamo sve čitače iz naše župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

3. Tribina: Najavljujemo i župnu tribinu koja će se održati u petak, 22. studenog 2019. g u Velikoj vijećnici grada Belišća. Gost tribine biti će istaknuti hrvatski isusovac pater Ivan Ike Mandurić. Više o detaljima iduće nedjelje.

4. Nedjelja bračnih jubileja: Još samo danas traju prijave za nedjelju bračnih jubileja koju ćemo obilježiti u iduće nedjelje na svetoj misu u 8,00 sati.

5. Hodočašće u Vukovar: Traju prijave za spomen hodočašće u Vukovar, 18. studenog. Cijena prijevoza za odrasle je 40,00 kn, a djeca osnovne i srednje škole imaju besplatan prijevoz. Prijaviti se možete u župnom uredu.

6. Predstavljanje knjige: Muzej „Belišće“ i Gradska knjižnica i čitaonica Belišće sutra organiziraju predstavljanje knjige Počeci habsburške Valpovštine autora Mihaela Sučića u Velikoj vijećnici u zgradi gradske uprave grada Belišća s početkom u 19,00 sati. Ulaz slobodan.

7. Tisak: Glas koncila, Veritas i Glasnik Sv. Josipa