32. nedjelja kroz godinu, 12. studenog 2017. g.

13. 11. 2017.

Spomendan svetaca:

utorak: Sv. Nikola Tavelić, blagdan
petak: Sv. Elizabeta Ugarska, blagdan

1. Nedjelja bračnih jubileja: Još uvijek traju prijave za nedjelju bračnih jubileja koju ćemo obilježiti iduće nedjelje, 19. studenog na misi u 8.00 sati u Belišću. Prijavio se samo jedan bračni par, stoga, apeliramo da se drugi ohrabre i prijave. Bračni parovi mogu se prijaviti u župnom uredu.

2. „I umom gradu Vukovar svijetli“: Kordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine poziva sve na zajedničko paljenje lampiona i molitvu u petak, 17. studenog u 18:30 sati u Parku hrvatskih dragovoljaca u Belišću za sve žrtve grada Vukovara. Pozivamo sve župljane da taj dan u večernjim satima upale svijeće na prozorima obiteljskih domova kao znak sjećanja.

3. Sv. Elizabeta Ugarska: U petak je Sv. Elizabeta Ugarska, zaštitnica trećeg franjevačkog reda. Pozivamo članove OFS-a i FRAME da animiraju svetu misu.

4. Dan sjećanja na žrtve grada Vukovara: U subotu, 18. studenog je „Dan sjećanja za sve žrtve grada Vukovara“. To je 26. obljetnica stradanja stanovnika Vukovara i hrvatskog Podunavlja u Domovinskom ratu. Autobus naših hodočasnika u Vukovar kreće u 7.30 ispred samostana.

5. Tisak: Glas koncila