32. nedjelja kroz godinu, 8. studenog 2020. g.

07. 11. 2020.

Spomendan svetaca:

ponedjeljak: Posveta Lateranske bazilike, blagdan
utorak: Sv. Leon Veliki
srijeda: Sv. Martin Tourski
četvrtak: Sv. Jozafat
subota: Sv. Nikola Tavelić, blagdan

1. Liturgijske kateheze za odrasle: Sutra nastavljamo s liturgijskim katehezama za odrasle koje će biti u dvorani bl. Alojzija Stepinca s početkom u 20.00 sati.

2. Biblijska grupa: U srijedu, 11. studenog nakon svete mise u 18,00 sati mise održat će se susret Biblijske grupe. Pozivamo sve čitače iz naše župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

3. Župna kateheza održava se prema redovitom rasporedu.

4. Euharitijsko klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom je četvrtkom nakon svete mise u 18.00 sati.

5. Nedjelja bračnih jubileja: Na Nedjelju Krista Kralja kroz, 22. studenog obilježiti ćemo Dan bračnih jubileja koji ćemo svečano proslaviti svetom misom u 8.00 sati. Potičemo sve bračne parove koji ove godine slave 10, 20, 25, 30, 40, 50 i 60 godina bračno-obiteljskog života da se prijave u župni ured ili osobno župniku kako bi pred župnom zajednicom svečano obilježili jubilej. Jubilarcima od 25, 50 i 60 godina nadbiskup će uputiti posebnu čestitku.

6. Lukno: Nalazimo se pred sezonom grijanja te vas potičemo da darujete prilog za godišnji obiteljski dar (lukno) i crkvene potrebe. Hvala svima koji su to već učinili.

7. Svjetski dan siromaha: Sveti Otac je odredio da se na iduću 33. nedjelju kroz crkvenu godinu slavi Svjetski dan siromaha.

8. Tisak: Glas koncila, Glasnik sv. Josipa, MAK, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina