33. nedjelja kroz godinu, 14. studenoga 2021. g.

13. 11. 2021.

Spomendan svetca:

srijeda: sv. Elizabeta Ugarska

 

  1. „I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI“: Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine poziva sve na zajedničko paljenje lampiona i molitvu za sve žrtve grada Vukovara koja će se održati u srijedu 17. studenog u Parku hrvatskih dragovoljaca u Belišću s početkom u 18.30 sati.

 

  1. DAN SJEĆANJA NA SVE ŽRTVE GRADA VUKOVARA: U četvrtak 18. studenog je državni blagdan Dan sjećanja za sve žrtve grada Vukovara. To je 30. obljetnica stradanja stanovnika Vukovara i hrvatskog Podunavlja u Domovinskom ratu. Za članove Crkve to je i dan spomen-hodočašća u grad Vukovar. Taj dan nema župne kateheze za sve uzraste. Potičemo sve župljane da u srijedu navečer zapale svijeće na prozorima obiteljskih domova u znak sjećanja.

 

  1. SV. ELIZABETA UGARSKA: U srijedu 17. studenog blagdan je sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice trećeg samostanskog i svjetovnog reda sv. Franje. Pozivamo članove OFS-a i FRAME na svetu misu u 18.00 sati.

 

  1. PRODAJA ADVENTSKIH VIJENACA: Sljedeće nedjelje organiziramo prigodnu prodaju adventskih vijenaca koju pripremaju članovi OFS-a i Frame..

 

  1. Tisak: Glas Koncila i Glasnik sv. Josipa