33. nedjelja kroz godinu, 18. studenog 2018. g.

19. 11. 2018.

Spomendan svetaca:

srijeda: Prikazanje BDM
četvrtak: Sv. Cecilija
subota: Sv. Andrija Dung – Lac i mučenci

1. OFS: Članovi franjevačkog svjetovnog reda imaju svoj redoviti susret u utorak iza večernje svete mise.

2. Biblijska grupa: U srijedu nakon večernje mise biti će susret Biblijske grupe. Susret će se održati u samostanu. Pozivamo sve čitače iz župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

3. Proslava sv. Cecilije: U četvrtak je spomendan sv. Cecilije, zaštitnice pjevača, glazbenika, i crkvene glazbe. Pozivamo sve članove naših župnih zborova da pjevanjem animiraju svetu misu u 18.00 sati, te ostanu na zajedničkom druženju iza mise.

4. Nedjelja bračnih jubileja: Iduće nedjelje, 25. studenog misnim slavljem u 8.00 proslaviti ćemo Nedjelju bračnih jubileja. Bračni parovi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti do sutra u župni ured.

5. Akcija za župni caritas: Sljedeće nedjelje organiziramo prigodnu prodaju adventskih vijenaca i kolača za potrebe našeg župnog caritasa.

6. Tribina: Najavljemo župnu tribinu koja će se održati u utorak, 4. prosinca 2018. g. Gost tribine je prof. dr. Josip Faričić redvni profesor Sveučilišta u Zadru. Naslov tribine je: „Biblija nije udžbenik astronomije i geografije“. Više o tribini iduće nedjelje.

7. Lukno: Potičemo sve župljane koji nisu darovali svoj godišnji obiteljski dar (lukno) da to učine, jer sezona grijanja je pred nama kada su i župne režije osjetno povećane. Hvala svima koji su to već učinili i darovali svoj prilog za obnovu župne crkve.

8. Tisak: Glas koncila