4. nedjelja kroz godinu, 3. veljače 2019. g

04. 2. 2019.

Spomendan svetaca:
utorak: Sv. Agata
srijeda: Sv. Petar Krstitelj i Pavao Miki i drugovi
subota: Sv. Skolastika, dj.

1. Sv. Blaž: Spomendan sv. Blaža prema liturgijskim pravilima prebacuje se na sutrašnji dan. Obilježiti ćemo ga na misi u 18.00 sati, a po završetku uslijediti će tradicionalni blagoslov grla za sve vjernike.

2. Devetnica Gospi Lurdskoj: Započeli smo devetnicu Gospi Lurdskoj koju molimo svaki dan pola sata prije večernje mise.

3. Biblijsko – liturgijska grupa: U srijedu, 6. veljače nakon mise u 18.00 sati održati će se susret Biblijske grupe u samostanu. Pozivamo sve čitače iz župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

4. Roditeljski sastanak: Sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika (2. razr. srednje škole) održati će se u četvrtak, 7. veljače u dvorani Bl. Alojzija Stepinca s početkom u 19.00 sati.

5. Vjerski odgoj u vrtiću: Ovaj tjedan u dječjem vrtiću „Maslačak“ Belišće biti će anketa o kraćem programu vjerskog odgoja „Kateheza Dobrog pastrira“. Pozivamo roditelje da djecu u što većem broju uključe u taj program. Voditelj je vjeroučitelj Marko Kapular.

6. Blagdan bl. Alojzija Stepinca: Iduće nedjelje, 10. veljače slavimo blagdan Bl. Alojzija Stepinca. Euharistijsko klanjanje u petak nakon mise u 18.00 posvetit ćemo molitvi za proglašenje svetim Bl. Alojzija Stepinca.

6. Tisak: Glas koncila, MAK, Marija, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Veritas