5. nedjelja kroz godinu, 9. veljače 2020. g

12. 2. 2020.

Spomendan svetaca:
ponedjeljak: Bl. Alojzije Stepinac
utorak: Bl. Dj. Marija Lurdska
petak: Sv. Valentin

1. Bl. Alojzije Stepinac: Sutra slavimo spomendan Bl. Alojzija Stepinca. Sveta misa je u 18:00 sati, a po završetku svete mise u dvorani Bl. Alojzija Stepinca prikazati ćemo dokumentarni film o našem blaženiku.

2. Gospa Lurdska: U utorak je spomendan Gospe Lurdske i svjetski Dan bolesnika. Sveta misa je u 18:00 sati na kojoj ćemo posebno moliti za sve bolesne u župi.

3. Biblijska grupa: U srijedu, 12. veljače nakon mise u 18:00 sati održati će se susret Biblijske grupe u samostanu. Pozivamo sve čitače iz župe da se odazovu na susret kao i sve one koji žele produbiti poznavanje Svetog pisma.

4. Župna kateheza za krizmanike: Učenici 1. razreda srednje škol župnu katehezu imaju srijedom u 20:15, a 2. razreda srednje škole četvrtkom u 20:15 sati.

5. Personalne promjene: Dekretom provincijala fra Ive Martinovića naš subrat fra Tomislav Vrsaljko dobio je premještaj u samostansko bratstvo Sv. Pavla Opata na Školjiću u zadarskoj nadbiskupiji. Zahvaljujemo mu na njegovom dvogodišnjem pastoralnom služenju u našoj župnoj zajednici i zajedničkom suživotu u našem samostanskom bratstvu. Želimo mu svako dobro i zagovor serafskog oca Franje u daljnjem svećeničkom i redovničkom životu.

6. Tisak: Glas Koncila, MAK, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina