6. nedjelja kroz godinu, 4. veljače 2018. g.

12. 2. 2018.

1. Pepelnica – početak Korizme: U srijedu je Pepelnica – Čista srijeda; počinje vrijeme Korizme. Taj dan je zapovijedani post i nemrs. Misa u Bistrincima je na Pepelnicu u 18.30 sati te stoga neće biti redovite svete mise u četvrtak. Križni put u Belišću je petkom u 17.30 sati u župnoj crkvi, a nedjeljom u 17.00 sati u samostanskom dvorištu. U Bistrincima je križni put nedjeljom u 14.00 sati. Kao i prošlih godina svakog petka skupljati ćemo milostinju za potrebe župnog CARITASA, a u košari kod kipa Sv. Antuna skupljamo priloge u namirnicama.

2. Misne nakane: Od utorka možete upisati misne nakane za ostatak godine u župno uredovno vrijeme.

3. Biblijsko – liturgijska grupa: U utorak iza večernje mise biti će susret Biblijsko – liturgijske grupe u samostanskim prostorijama.

4. Projekcija filma: Na Pepelnicu iza večernje mise biti će projekcija dokumentarnog filma „Moja je savjest čista“ u dvorani Bl. Alojzija Stepinca kao dio „Stepinčevih dana“ u župi.

5. Gotovanje mons. dr. Batelje: U četvrtak, 15. veljače misno slavlje u 18.00 sati prevodi mons. dr. Juraj Batelja, voditelj kauze za proglašenjem svetim bl. Alojzija Stepinca. Nakon misnog slavlja pozivamo sve na predstavljanje knjige „Komunistički progon i mučeništvo blaženoga Alojzija Stepinca“ koje će se održati u Velikoj vijećnici grada Belišća s početkom u 19.15. sati. Odazovimo se u što većem broju.

6. Ekonomska vizitacija: U petak, 16. veljače našu župu pohoditi će vlč. Mato Gašparović, ravnatelj UZUK-a koji će obaviti vizitaciju ekonomskog poslovanja župe i ekonomskih knjiga te susresti se s članovima Župnog ekonomskog vijeća u sklopu Kanonske vizitacije župe.

7. Kanonska vizitacija župe: Kanonska vizitacija župe održati će se u petak, 23. veljače 2018. g. Objavljen je službeni raspored i satnica vizitacije koji možete pronaći na oglasnoj ploči i župnoj web stranici.

8. Tisak: Glas koncila i Glasnik Srca Isusova i Marijina