I. korizmena nedjelja, 10. ožujak 2019. g.

10. 3. 2019.

1. Križni put: Danas u 17.00 sati održava se pobožnost križnog puta u samostanskom dvorištu.

2. SJEDNICA ŽPV-a: U srijedu, 10. ožujka s početkom u 19.00 sati održati će se sjednica Župnog pastoralnog vijeća. Sjednica će se održati u samostanu.

3. Korizmeni petak: Uz molitvu krunice i pobožnost križnog puta svaki korizmeni petak imati ćemo tematske propovijedi kao oblik kateheze za odrasle u korizmenom vremenu. U petak, 15. ožujka svetu misu će predslaviti vlč. Josip Erjavac župnik vikar u Valpovu. Tema njegovog promišljanja je: Smisao patnje u ljudskom životu.
Odazovimo se!

4. Dekantsko hodočašće: Traju upisi za dekanatsko korizmeno hodočašće u Voćin koje će se održati u subotu, 30. ožujka 2019. g. Cijena hodočašća je 50.00 HRK, a prijaviti se možete u župnom uredu.

5. Hodočašće u Lurd: Traju prijave i za župno hodočašće u Lurd koje će se održati od 30. lipnja. do 7. srpnja 2109. g. Hodočašće organiziramo skupa s župom Valpovo, a cijena aranžmana po osobi je 3500 HRK. Prilikom upisa uplaćuje se prva rata od 1000 HRK. Za ostale rate postoji mogućnost preko kartice ili izravno u župnom uredu. Više detalja o hodočašću možete pronaći na web stranici župe i plakatu ispred crkve.

6. Križni put mladih: Đakovačko-osječka nadbiskupija organizira XIV. Križni put za mlade održati će se u subotu, 6. travnja 2019. g. Pješači se dionicom dugom 23 km od župne crkve u Sibinju do župne crkve Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu. Prijevoz do Sibinja i povratak iz Sl. Broda biti će organiziran autobusom. Na križnom putu mogu sudjelovati svi mladi od srednje škole na više. Prijaviti se možete u župnom uredu ili osobno fra Dariu.

7. Tisak: Glas koncila i MAK