II. korizmena nedjelja, 24. veljače 2024. g.

23. 2. 2024.

1.Zaručnički tečaj: U srijedu 28. veljače u 19.30 sati započinje zaručnički tečaj koji će se održavati u pastoralnom centru župe Valpovo. Prijave zaručnika su na prvom predavanju. Sljedeći zaručnički tečaj za Valpovački dekanat je u mjesecu rujnu.

 

2.Karitativna akcija: Ispred crkve naši Framaši pripremili su kolače i narukvice. Stoga kupnjom podržimo njih trud. A u iduću nedjelju naši članovi župnog caritasa imaju svoju korizmenu prodajnu akciju.

 

3.Susret hrvatske katoličke mladeži: Susret hrvatske katoličke mladeži ove godine se održava u gradu Gospiću u subotu 4. svibnja. Detaljne informacije u župnom uredu.

 

4.Prvi petak: Ovaj tjedan je prvi petak u mjesecu, stoga, ćemo pohoditi naše bolesnike od 9 do 12 sati. Mogućnost za ispovijed bit će u petak od 17 sati.

 

5.Dekanatsko hodočašće: Najavljujemo dekanatsko hodočašće u Mariađud u Mađarsku u subotu 6. travnja. Cijena je 15 eura. Prije su u župnom uredu.

 

6.Darivanje krvi: Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo u suradnji s Kliničkim zavodom za  transfuzijsku medicinu KBC Osijek organizira  redovitu akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u PETAK 1. 3. 2024. godine u prostorijama DVD-a Belišće, u vremenu od 10 do 15 sati. Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i OIB.

Glas Koncila