II. nedjelja kroz godinu, 14. siječnja 2024. g.

12. 1. 2024.

1.Redoviti raspored euharistijskih slavlja: Od sutra su euharistijska slavlja svagdanom u Belišću u 18 sati, odnosno subotom u 8 sati.

 

2.Blagoslov obitelji: Završili smo blagoslov obitelji u cijeloj župi. Tom prilikom smo blagoslovili 1693 obitelji, dok je 410 obitelji bilo spriječeno primiti blagoslov. Zahvaljujemo svima na lijepom kršćanskom prijemu i na daru koji ste od srca darovali.

Također ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su kroz proteklu godinu na bilo koji način pomagali i pratili rad naše župe i našeg samostana: župnim i samostanskim suradnicima, gospođama koje čiste i ukrašavaju crkvu, pjevačima, sviračima, članovima franjevačkog svjetovnog reda i franjevačke mladeži, ministrantima, članovima ŽPV i ŽEV, članovima svih zajednicama u našoj župi, zapravo, svima od najmanjih do najvećih koji svojim molitvama prate sve nas i mole za nova duhovna zvanja.

 

3.Pretplata: Svi koji žele mogu se pretplati preko župe na katolički tisak. Pretplatnici katoličkog tiska imaju krajnji rok za narudžbu pretplate do 15. siječnja.

 

4.Devetnica sv. Josipu: U srijedu započinjemo s devetnicom svetom Josipu molitvom krunice i litanija prije svete mise.

5.ŽEV: Pozivamo članove Župnog ekonomskog vijeća na sastanak u ponedjeljak  15. siječnja u 19 sati.

 

 

Tisak: Glas Koncila