III. korizmena nedjelja, 24. ožujak 2019. g.

24. 3. 2019.

1. Nedjelja solidarnosti: Danas je „Nedjelja solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini“. Sveukupna današnja milostinja namijenjena je za pomoć Crkvi u BIH.
2. Križni put: Današnji križni put u 17.00 sati animiraju članovi Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća.

3. Blagovijest: Sutra je svetkovina Navještenja Gospodinova – Blagovijest. Sveta misa je u 18.00 sati.

4. Obred primanja među oglašenike: U srijedu, 27. ožujka za vrijeme misnog slavlja u 18.00 sati biti će obred primanja među oglašenike četvero djece (ovogodišnjih prvopričesnika) koja će u Vazmenoj noći biti krštena. Preporučamo ih u vaše molitve.
5. Korizmeni petak: Tema idućeg korizmenog petka, 29. ožujka je „Sv. Franjo i euharistija“, a svetu misu predslavi župni vikar fra Tomislav Vrsaljko.

6. Hodočašće u Voćin: Vjernici koji hodočaste u Voćin u subotu, 30. ožujka 2019. g. kreću u 7.30 sati sa samostanskog parkirališta.
7. Hodočašće u Lurd: Traju prijave i za župno hodočašće u Lurd koje će se održati od 30. lipnja do 7. srpnja 2109. g. Cijena aranžmana po osobi je 3500 HRK. Više detalja o hodočašću možete pronaći na web stranici župe i plakatu ispred crkve.

8. Križni put mladih: Prijave za Nadbiskupijski križni put mladih traju još samo do sutra. Na križnom putu mogu sudjelovati svi mladi od srednje škole na više. Prijaviti se možete u župnom uredu ili osobno fra Dariu.

9. Korizmena akcija: Iduće tjedan članovi Udruge Sv. Vinka Paulskog imaju korizmenu akciju prodaje svojih rukotvorina. Podržimo ih.

10. Tisak: Glas koncila i Živo vrelo