III. korizmena nedjelja, 4. ožujka 2018. g.

05. 3. 2018.

1. Nedjelja solidarnosti: Danas je „Nedjelja solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini“. Sveukupna današnja milostinja namijenjena je za pomoć Crkvi u BIH.

2. OFS: Franjevački svjetovni red ima svoj redovni mjesečni susret u utorak iza večernje mise u 18h.

3. Ispovijed za starije i nemoćne: Ispovijed za starije i nemoćne koji su pokretni biti će u subotu, 10. ožujka u župnoj crkvi. Okupljanje i ispovijed počet će u 9.00 sati, potom slijedi sv. misa, a nakon mise domjenak u dvorani Bl. A. Stepinca. Molimo vas da ih obavijestite i da nam javite da li će moći doći. Za one koji nemaju prijevoz, mi ćemo organizirati prijevoz.
Molimo župljanke da ispeku koji kolač i pecivo kako bi ih mogli počastiti, a vozače da nam se jave kako bismo ih mogli rasporediti za prijevoz bolesnika.

4. Karitativne akcije: Članovi FRAME prodaju kolače ispred crkve te tako skupljaju sredstva za odlazak na Nacionalni susret FRAME u Metković.
Iduće nedjelje, nakon svetih misa, članovi zajednice „Vjera i svjetlo“ imat će prigodnu prodaju svojih rukotvorina. Molimo vas da ih svojim darom podržite u njihovim aktivnostima.

5. Križni put mladih: Još uvijek traju prijave za XIII. križni put mladih koji će se održati u subotu, 17. ožujka 2018. g. Na njemu mogu sudjelovati svi mladi od srednje škole na više. Prijaviti se možete u župnom uredu ili osobno fra Dariu.

6. Tisak: Glas koncila, Veritas, MAK i Glasnik Srca Isusova i Marijina u kojem se nalazi intervju s našim župljaninom Zdenkom Krulićem.