III. nedjelja došašća, 17. prosinac 2023. g.

15. 12. 2023.

1. Mise iduće nedjelje: Iduće nedjelje prije podne na misama u Belišću u 8, 9.45 i 11 sati te u Bistrincima u 9 i Kitišancima u 10. 30 sati slavimo četvrtu nedjelju došašća, a popodne slavimo Badnjak, tj. Dječja polnoćka je iduće nedjelje u 18 sati u župnoj crkvi, a u 22 sata su polnoćke u Bistrincima i Kitišancima te je u 24 sata Polnoćka u župnoj crkvi u Belišću.

 

2.Božićna ispovijed: U utorak 19. prosinca ispovijed je za srednjoškolce, studente i radničku mladež od 20 sati. Pokorničko bogoslužje počinje u 19. 40 sati.

A ispovijed za mlade u Valpovo je u ponedjeljak 18. prosinca od 19 sati.

 

3.Bilten: Do Božića na vaše kućne adrese doći će i redoviti župni bilten s rasporedom pohoda i blagoslova obitelji. Bilten možete vidjeti i na župnoj web stranici ili ga uzeti sa stola za tisak na ulazu u crkvu.

 

4.Župni caritas: Kao što možemo vidjeti na izlazu iz naše crkve nalazi se „adventska kućica“ s delicijama vremena u kojem se nalazimo: kuhano vino, čaj, peciva, langošice, kolači… Stoga ostanimo koji trenutak u razgovoru, okrijepimo se riječju, hranom i pićem. Ispred crkve članovi župnoga caritasa imaju prodajnu akciju, a iduće nedjelje kolače nam nudi naši framaši.

 

5.Paljenje adventske svijeće: U subotu na Trgu Ante Starčevića kod Paleja u 17 sati palimo uz molitvu četvrtu adventsku svijeću.

6.Vjera i svjetlo: Članovi zajednice Vjera i svjetlo imaju svoj redovni mjesečni susret danas u 16 sati.

Tisak: Glas Koncila