Isus Krist – kralj svega stvorenoga, 20. studenoga 2022. g.

19. 11. 2022.

1.NOVA LITURGIJSKA GODINA: S ovim tjednom završava liturgijska godina. Iduće nedjelju je prva nedjelja došašća i početak nove liturgijske godine.

2.SV. CECILIJA: U utorak je spomendan sv. Cecilije, djevice i mučenice te zaštitnice glazbenika. Zahvalni smo pjevačima i sviračima naših zborova u Župi što svojim pjevanjem obogaćuju naša bogoslužja. Potičemo i druge da se uključe u zborove u našoj župnoj zajednici.

3.DEKANATSKI BIBLIJSKI DUHOVNI susret pod naslovom: “Razumljivi Isus – Kako ojačati svoju vjeru da ona ima smisla“? – održati će se u župi Bezgrešnog začeća BDM u Valpovu, u ponedjeljak 21. studenog 2022. u 19.15. Voditelj je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, prof. biblijske teologije na KBF u Đakovu.

4.DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆE: Od petka do nedjelje u našoj Župi bit će duhovna obnova koju će predvoditi fra Damir Pavić, franjevac iz Bosne.

Duhovna obnova započet će u petak 25. studenog s mogućnosti za svetu ispovijed od 17 sati. Večernja sveta misa je u 18h. Nakon mise uslijedit će duhovni nagovor, a od 20. 30h susret s mladima, euharistijsko klanjanje i mogućnost za ispovijed. Naši krizmanici, tj. 8. razredi O.Š. i 1. i 2. razred srednje škole obvezni su doći na ovaj susret. Stoga oni neće imati redovnu župnu katehezu ovaj tjedan.

U subotu 26. studenog u 10h je susret s roditeljima. Obvezni su na ovaj susret doći roditelji naših prvopričesnika i krizmanika, a od 15h susret imaju naši osnovnoškolci, s tim što su obvezni na ovaj susret doći naši prvopričesnici, tj. učenici 2. i 3. razreda O.Š. tako da oni neće imati župnu katehezu u srijedu. Također u subotu je sveta misa navečer u 18h a nakon mise uslijedit će duhovni nagovor i euharistijsko klanjanje. Duhovna obnova završava u nedjelju na svetim misama u 8, 9.45 i 11h. Mogućnost za svetu ispovijed bit će prije misnih slavlja. Dođimo i obnovimo se!

5.PRODAJA KOLAČA: Iduće nedjelje članovi udruge svetoga Vinka imat će svoju prodajnu akciju.

6.Tisak: Glas Koncila i Glasnik sv. Josipa