IV. korizmena nedjelja, 10. ožujak 2024. g.

08. 3. 2024.

1.Nedjelja solidarnosti: Danas je „Nedjelja solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini“. Sveukupna današnja milostinja namijenjena je za pomoć Crkvi u BIH.

2.Dekanska vizitacija: U utorak 12. ožujka nakon večernje svete misu kojom će predsjedati preč. Zvonko Mrak imat ćemo dekanatsku vizitaciju. Pozivamo sve vjernike na večernju svetu misu, a poslije mise članove Župnog ekonomskog i pastoralnog vijeća na susret u vjeronaučnu dvoranu. Također pod svetom misom u utorak blagoslovit ćemo novih devet misnica.

3.Susret hrvatske katoličke mladeži: Susret hrvatske katoličke mladeži ove godine se održava u gradu Gospiću u subotu 4. svibnja. Detaljne informacije u župnom uredu.

4.Duhovna obnova u korizmi: U petak, subotu i nedjelju u našoj Župi biti će duhovna obnova koju će predvoditi don Josip Radić, vlč. Đulijano Trdić i članovi zajednice Omnia Deo. Duhovna obnova započet će u petak mogućnosti za svetu ispovijed od 17 sati. Naši mladi a posebno krizmanici imaju susret u 20. 30 sati.

U subotu u 10 sati imamo susretom za djecu od 2. do 8. razreda O.Š.

U subotu u 16 sati susret imaju roditelji naših prvopričesnika i krizmanika. U subotu je sveta misa navečer u 18h, nema svete mise u 8h.U subotu duhovni program na večer počinje u 17, 15 s ispitom savjesti.

Duhovna obnova završava u nedjelju na misi u 18 sati. Detaljan raspored možemo vidjeti na oglasnoj ploči.

Dođimo, obnovimo se i pripremimo za Uskrs!

5.Karitativna akcija: U iduću nedjelju naši članovi udruge svetoga Vinka imaju svoju korizmenu prodajnu akciju.