IV vazmena nedjelja, 21. travnja 2024. g.

19. 4. 2024.

1.Trodnevnica za proslavu crkvenog goda: Proslavi našega nebeskog zaštitnika sv. Josipa Radnika prethoditi će trodnevnica koja počinje u iduću nedjelju pod večernjom svetom misom u 19 sati. Kroz dana trodnevnice i na sam crkveni god u ponedjeljak 1. svibnja postavit ćemo kip sv. Josipa na ulazu u župnu crkvu te ćemo nakon svete mise imati zagovornu molitvu svetom Josipu i litanije na čast sv. Josipa, a pola sata prije mise molimo krunicu svetom Josipu. Stoga uključimo se u duhovnu pripremu i proslavu našega nebeskog zaštitnika sudjelovanjem na trodnevnici te na samoj proslavi. Na trodnevnici će biti i mogućnost svete ispovijedi pola sati prije svete mise.

2.Posveta polja: U četvrtak 25. travnja je blagdan sv. Marka. Blagoslov polja biti će na svetoj misi u 17 sati koja će biti služena u svetištu Sv. Ane u Bistrincima. Stoga u utorak nema svete mise u župnoj crkvi u Belišću.

 

3.Roditeljski sastanak: U srijedu 24. travnja s početkom u 20 sati održati će se roditeljski sastanak za ovogodišnje prvopričesnike u vezi dogovora za slavlje prve pričesti koje će se održati u našoj Župi u nedjelju 26. svibnja u 10 sati.

 

 

Tisak: Glas Koncila