Krštenje Gospodinovo, 8. siječnja 2023. g.

08. 1. 2023.

1.Završetak božićnoga liturgijskog ciklusa: Današnjom nedjeljom završava kratko, ali liturgijski vrlo intenzivno božićno vrijeme. Od sutra ponovno započinje vrijeme „kroz godinu“.

 

2.Redoviti raspored euharistijskih slavlja: Od sutra su euharistijska slavlja svagdanom u Belišću u 18 sati, odnosno subotom u 8 sati.

 

3.Blagoslov obitelji: Završili smo blagoslov obitelji u cijeloj župi. Tom prilikom smo blagoslovili 1743 obitelji, dok je 503 obitelji bilo spriječeno primiti blagoslov Zahvaljujemo svima na lijepom kršćanskom prijemu i na daru koji ste od srca darovali.

Također ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su kroz proteklu godinu na bilo koji način pomagali i pratili rad naše župe i našeg samostana: župnim i samostanskim suradnicima, gospođama koje čiste crkvu, pjevačima, sviračima, članovima franjevačkog svjetovnog reda i franjevačke mladeži, ministrantima, članovima ŽPV i ŽEV, članovima svih zajednicama u našoj župi, zapravo, svima od najmanjih do najvećih koji svojim molitvama prate sve nas i mole za nova duhovna zvanja.

 

4.Pretplata: Svi koji žele mogu se pretplati preko župe na katolički tisak. Pretplatnici katoličkog tiska imaju krajnji rok za narudžbu pretplate do 15. siječnja.

 

5.Tisak: Glas Koncila, Glasnik sv. Josipa i Marija