Nedjelja Uskrsnuća Gospodnjega, 17. travnja 2022. g.

18. 4. 2022.
  1. Čestitka i zahvala:

Dragi župljani, svima vama, od najmanjih do starijih, nemoćnih, bolesnih, osamljenih, onih koji su ostali bez posla ili se suočavaju s različitim životnim kušnjama u ime nas fratara i naših župnih suradnika želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Neka uskrsli Krist bude svjetlo našeg života, neka uskrsna radost čini prepoznatljivim naše živote.

Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim aktivnim sudjelovanjem doprinijeli da smo mogli svečano, dostojanstveno i radosno proslaviti ove svete dane Vazmenog trodnevlja. Dobri Bog neka sve nagradi.

 

  1. Uskrsni ponedjeljak: Sutra je Uskrsni ponedjeljak. Svete mise u Belišću su u: 8.00, 11.00 i 19.00 sati, u Bistrincima u 9.00 sati, a u Kitišancima u 10.30 sati.

 

  1. Vjera i svjetlo: Zajednica Vjera i svjetlo ima svoj redovni susret u nedjelju 24. travnja u 17h. Koordinacijska grupa sastat će se u srijedu 20. travnja u 18h.

 

  1. Nedjelja Božjeg milosrđa: Iduća nedjelja je 2. vazmena koju obilježavamo kao i Nedjelju Božjeg milosrđa.

 

  1. Svečano otvorenje izložbe: Naša župa i Grad Belišće“ pozivaju sve župljane na svečano otvorenje izložbe akademskog slikara Stjepana Ivaniševića. Svečano otvorenje održati će se u petak 22. travnja 2022. g., u predvorju Gradske uprave Belišće s početkom u 20 sati. Izložba će biti otvorena do 18. svibnja 2022. g. Ulaz slobodan.

 

  1. Prodaja knjiga: Nakladnička kuća UPT Đakovo imat će iduću nedjelju 24. travnja na svetim misama u Belišću prijepodne humanitarnu akciju prodaje knjiga za pomoć jednoj obitelji u potrebi iz Osijeka. Podržimo ih!

 

7: Tisak: Glas Koncila i Živo vrelo