Održan Božićni koncert

16. 12. 2017.

U petak, 15. prosinca 2017. godine, u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Belišću održan je tradicionalni božićni koncert u sklopu manifestacije “Advent u Belišću”, a u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća.

Na početku koncerta posjetitelje i izvođače pozdravio je gradonačelnik Belišća Dinko Burić koji je svima zaželio sretan Božić i ugodne blagdane. Prigodne riječi uputio je i belišćanski župnik fra Branko Janjić.

Blagdanske pjesme ove su godine izveli: Stjepan Jeršek Štef, Aleksandra Čeliković Cvidrak, Ćiro Gašparac, Šima Jovanovac, Viktorija Kulišić, Igor Delač, Valentina Pavlović, Meri Andraković, Muško pjevačko društvo “BelAmi” pod vodstvom mag. glazbene pedagogije Aleksandre Čeliković Cvidrak, Snježana Lakotić, Crkveno pjevačko društvo MIR pod vodstvom maestra Želimira Sušića i Dječji župni zbor “Mirjam” Valpovo.

Božićni koncert rado je posjećen te je i ove godine okupio velik broj posjetitelja koji su uživali u izvedbi tradicionalnih božićnih pjesama koje su odzvanjale belišćanskom župnom crkvom.

Na kraju programa svi izvođači zajedno su izveli pjesmu “Narodi nam se”, a mnogobrojna je publika velikim pljeskom nagradila sve izvođače te iskazala svoje oduševljenje ovim posebnim božićnim koncertom.

tekst: Grad Belišće

više fotografija na: https://web.facebook.com/pg/zupabelisce/photos/?tab=album&album_id=912907138834311

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn