Presveto Trojstvo, 12. lipnja 2022. g.

11. 6. 2022.
  1. Svete mise: Iduće nedjelje svete mise u župnoj crkvi u Belišću su u 8 i 11 sati, u Bistrincima u 9 sati, a na svetištu svete Ane u 19 sati. Iduće nedjelje nema svete mise u Kitišancima.

                                                                                                               

  1. Proslava Tijelova: U četvrtak 16. lipnja slavimo svetkovinu Tijelova. Nakon svečanog misnog slavlja u 8.00 sati procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom krenut će iz župne crkve prema centru grada i sadržavat će tri postaje: Vijenac dr. Franje Tuđmana, Park hrvatskih dragovoljaca i župno dvorište. Pozivamo sve vjernike naše župe da sudjeluju u Tijelovskoj procesiji jer je ono javno očitovanje vjere u trajnu prisutnost Krista pod prilikama posvećenog Kruha. Mise u Belišću su u 8.00 i 19.00 sati, u Bistrincima u 9.00 sati i Kitišancima u 10. 30 sati.

 

  1. Sv. Antun Padovanski: U ponedjeljak je blagdan sv. Antuna Padovanskog. Sv. mise su u župnoj crkvi 8.00 i 19.00 sati. Na kraju jutarnje mise imati ćemo tradicionalni blagoslov ljiljana, a na kraju večernje mise blagoslov djece. Pozivamo roditelje da zajedno s djecom dođu na večernju misu.

 

4. Tisak: Glas Koncila i Živo Vrelo