Uskrs, 1. travnja 2018. g.

02. 4. 2018.

1. Čestitka i zahvala:
Dragi župljani, svima vama, od najmanjih do starijih, nemoćnih, bolesnih, osamljenih, onih koji su ostali bez posla ili se suočavaju s različitim životnim kušnjama u ime nas fratara i naših župnih suradnika želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Neka uskrsli Krist bude svjetlo našeg života, neka uskrsna radost čini prepoznatljivim naše živote.

Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim aktivnim sudjelovanjem doprinijeli da smo mogli svečano, dostojanstveno i radosno proslaviti ove svete dane Vazmenog trodnevlja. Hvala gospođama koje su očistile i ukrasile crkvu, udruženim pjevačima Velikog zbora, CPD MIR, zbora FRAME na čelu s prof. Želimirom Sušićem, čitačima, ministrantima i svima koji su nam na bilo koji drugi način uljepšali ove dane. Dobri Bog neka sve nagradi.

2. Uskrsni ponedjeljak: Sutra je Uskrsni ponedjeljak. Svete mise u Belišću su u: 8.00 11.00 i 19.00 sati, u Bistrincima u 9.00 sati, a u Kitišancima u 10.30 sati.

3. Akcija Baranja: U utorak, 3. travnja obilježavamo 26. obljetnicu „Akcije Baranja“ i dostojanstvenog sjećanja na poginule hrvatske branitelje, pripadnike 107. brigade Hrvatske vojske. Misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje održati će se u 19.00 sati u župnoj crkvi u Belišću, a Klapa sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice pjevati će na misi. Odazovimo se i ne zaboravimo ih! Detaljan program obljetnice možete vidjeti na plakatu.

4. Nedjelja Božjeg milosrđa: Iduća nedjelja je 2. Vazmena koju obilježavamo kao i Nedjelju Božjeg milosrđa.

5. Župna kateheza: Ovaj tjedan nemamo župnu katehezu za sve uzraste. Nastavljamo idući tjedan.

6. Tisak: Glas koncila, Veritas, Marija, Glasnik Srca Isusova i Marijina