Uskrs, 31. ožujak 2024. g.

29. 3. 2024.

1.Čestitka i zahvala:

Dragi župljani, svima vama, od najmanjih do starijih u ime nas fratara i naših župnih suradnika želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Neka uskrsli Krist bude svjetlo našeg života, neka uskrsna radost čini prepoznatljivim naše živote.

Od srca zahvaljujemo svima koji su svojim aktivnim sudjelovanjem doprinijeli da smo mogli svečano, dostojanstveno i radosno proslaviti ove svete dane Vazmenog trodnevlja. Dobri Bog neka sve nagradi.

2.Uskrsni ponedjeljak: Sutra je Uskrsni ponedjeljak. Svete mise u Belišću su u: 8, 11 i 19 sati, u Bistrincima u 9 sati, a u Kitišancima u 10 sati.

 

3.Nedjelja Božjeg milosrđa: Iduća nedjelja je 2. vazmena koju obilježavamo kao i Nedjelju Božjeg milosrđa.

 

4.Akcija Baranja: U srijedu 3. travnja obilježavamo 32. obljetnicu „Akcije Baranja“ i dostojanstvenog sjećanja na poginule hrvatske branitelje, pripadnike 107. brigade Hrvatske vojske. Misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje održati će se u 19 sati u župnoj crkvi u Belišću. Odazovimo se i ne zaboravimo ih! Detaljan program obljetnice možete vidjeti na plakatu na oglasnoj ploči.

 

5.Dekanatsko hodočašće: Naše dekanatsko hodočašće u Mariađud u Mađarsku biti će u ovu subotu 6. travnja. Polazak je u 7 sati ispred naše župne crkve. Sveta misa biti će u svetištu u 9, 30 sati a poslije se ide za Pečuh – posjet muzeju. Povratak popodne.

 

Tisak: Glas Koncila i Veritas