V. vazmena nedjelja, 7. svibnja 2023. g.

06. 5. 2023.
  1. Svibanjska pobožnost: Nalazimo se u mjesecu svibnju posvećenom blaženoj Djevici Mariji. Stoga svibanjsku pobožnost Majci Božjoj molimo pola sata prije večernje svete mise (subotom jutarnje).

 

  1. Vjera i svjetlo: Vjera i svjetlo ima svoj redovni mjesečni susret u iduću nedjelju 14. svibnja u 17 sati. Kordinacijska ekipa za pripremu susreta sastat će se u srijedu u 17 sati u vjeronaučnim dvoranama.

 

  1. Marijini obroci: Iduću nedjelju poslije svetih misa djeca iz naše osnovne škole i područne škole iz Veliškovaca s svojim profesoricama ponudit će kreativne radove povodom Majčina dana. Kupnjom tih radova pomažemo djecu u Africi kroz projekt Marijinih obroka.

 

  1. Hodočašće: Polazak hodočasnika za Bosnu i Hercegovinu i Boku Kotorsku je u utorak 9. svibnja u 7 sati ispred samostana. Ako netko još želi s nama ići neka se javi.

 

  1. Mise: U iduću nedjelju 14. svibnja sveta misa u Bistrincima je u 8 sati ujutro, a u Kitišancima u subotu 13. svibnja u 19 sati, u Belišću su mise redovito kao i svake nedjelje.

 

6. Tisak: Glas Koncila i list Marija