VII. Vazmena nedjelja, 13. svibnja 2018. g

13. 5. 2018.

Spomendan svetaca:
ponedjeljak: Sv. Matija, ap.

1. Završetak župne kateheze: Prošli tjedan završili smo župnu katehezu za ovu vjeronaučnu godinu. Zahvaljujemo roditeljima na ukazanom povjerenju, te svim vjeroučiteljima koji su nam pomagali pri župnoj katehezi.

2. Krizma: Dan je dan krizme u našoj župi kojoj će pristupiti 66 krizmanika. Krizmatelj je preč. Drago Tukara, kanonik i profesor. Fotografije sa slavlja krizmanici mogu podignuti u FOTO studiju Šarčević.

3. Obećanja FRAME: U subotu, 19. svibnja za vrijeme mise u 18.00 sati 23 člana FRAME Belišće dati će svoja framaška obećanja. Nakon mise sve pozivaju na zajedničko druženje u dvorani Bl. Alojzija Stepinca. Podržimo ih svojim dolaskom.

4. Nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji: U subotu, 19. svibnja 2018. u Valpovu se održava 18. nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. Susret počinje okupljanjem u 9.30 sati u župnoj crkvi Bezgrešnog Začeća BDM, a u 10.00 sati je misno slavlje koje će predvoditi nadbiskup đakovačko-osječki mons. Đuro Hranić.

5. Referendum:Ispred crkve možete dati svoj potpis za referendumske inicijative: Istina o Istanbulskoj i Narod odlučuje. Potpisi će se skupljati i iduće dvije nedjelje.

6. Duhovi: Sljedeću nedjelju je svetkovina Duhova. Svete mise su u redovitom terminu, a ispred crkve moći ćete kupiti knjige kršćanske duhovne tematike knjižare UPT iz Đakova koja kroz karitativni fond i vodstvo poznatog humanitarca vlč. Ivana Zirduma pomaže izgradnju kuća obiteljima teškog imovinskog statusa.

7. Tisak: Glas koncila, Živo vrelo