XXII. nedjelja kroz godinu, 28. kolovoza 2022. g.

28. 8. 2022.
  1. Franjevačka mladež: Od sutra 29. kolovoza do 2. rujna naša župa biti će domaćin Nacionalnog seminara za voditelje formacije i odgovorne u bratstvu franjevačke mladeži. Stoga ćemo kroz tih pet dana u našem samostanu ugostiti 60 framaša iz cijele Hrvatske u zajedništvu s njihovim fratrima i časnim sestrama. Zbog seminara idući tjedan u ponedjeljak, utorak, srijedu i četvrtak nema svete mise u 8 sati nego je ona u 19 sati, a u petak i subotu su svete mise u 8 sati ujutro.

 

  1. Sveta misa: Još večeras je večernja nedjeljna sveta misa u svetištu svete Ane. Od iduće nedjelje sveta misa je ponovno u župnoj crkvi u Belišću u 19 sati.

 

  1. Hodočašće u Međugorje: Kao što je najavljeno, hodočašće u Međugorje će biti od petka 16. do nedjelje 18. rujna. Polazak iz Belišća bit će u petak 16. rujna u 7 sati. U sklopu hodočašća posjetit će se i svetište sv. Leopolda Bogdana Mandića u Maglaju te grad Mostar. Povratak je u nedjelju 18. rujna poslije ručka. Cijena je 500 kn po osobi. Prijave u župnom uredu

 

  1. Zaručnički tečaj: Iduću srijedu 7. rujna u pastoralnom centru župe Valpovo započinje zaručnički tečaj. Idući će biti sljedeće godine u veljači. Više informacija na oglasnoj ploči.

 

5. Tisak: Glas Koncila,