XXIX. nedjelja kroz godinu, 22. listopad 2023. g.

20. 10. 2023.

1.Misijska nedjelja: Danas obilježavamo tzv. misijsku nedjelju. Sva današnja milostinja određena je za pomoć misijama. Ispred crkve djeca iz OŠ Belišće s vjeroučiteljicama organizirali su „štand“ s djelima svojih ruku. Kupnjom njihovih djela uključujemo se u akciju prikupljanja pomoći za siromašnu djecu u Boliviji koju vodi fra Ivica Vrbić. Hvala svima od srca.

 

2.Župna kateheza: Ovoga tjedna krećemo s redovitim rasporedom župne kateheze kako smo dogovorili na roditeljskim sastancima. Raspored župne kateheze možete pronaći na oglasnoj ploči i župnoj web stranici.

 

3.Biblijska zajednica: Biblijska zajednica ima svoj susret u vjeronaučnoj dvorani u utorak 24. listopada u 19 sati. Pozivamo sve čitače u našoj župi kao i one koji žele dublje upoznati Božju riječ da se uključe u zajednicu. Susreti će biti 2. i 4. utorka u mjesecu.

 

4.Predavanje: U iduću nedjelju 29. listopada nakon večernje svete mise u dvorani bl. Alojzija Stepinca naša vjeroučiteljica mr. sc. Vanesa Šerić održati će predavanje pod naslovom „On liječi one koji su srca skršena i povija rane njihove“ (Ps 147, 3) – živjeti s gubitkom.

Pred nama su blagdani Svih Svetih i Spomen svih vjernih mrtvih tako da dođimo na predavanje i učvrstimo svoju nadu i vjeru u vječni život.

 

Tisak: Glas Koncila i list Marija