XXXII. nedjelja kroz godinu, 6. studenoga 2022. g.

05. 11. 2022.
  1. Predavanje za roditelje: Sutra u 19 sati prof. mr. sc. Vanesa Šerić održati će predavanje za roditelje pod naslovom: „ O vjeri očima djeteta„. Na susret pozivamo roditelje naših prvopričesnika i krizmanika kao i sve Vas, draga braćo i sestre. Svrha ovih susreta za roditelje je poticaj na življenje i svjedočenje vlastite vjere te aktivno uključivanje u pripravu djece za svete sakramente. Radujemo se zajedništvu.

 

  1. Nedjelja bračnih jubileja: U sljedeću nedjelju pod svetom misom u 8 sati obilježit ćemo Dan bračnih jubileja. Potičemo sve bračne parove koji ove godine slave 10, 20, 25, 30, 40, 50 i 60 godina bračno-obiteljskog života da se prijave u župni ured do četvrtka 10. studenog kako bi pred župnom zajednicom svečano obilježili jubilej.

 

  1. Župna kateheza: Nastavljamo sa župnom katehezom.

 

  1. Molitva i litanije svetom Josipu: Svake srijede nakon večernje svete mise molimo litanije i posvetnu molitvu u čast svetom Josipu, zaštitniku naše Župe i Domovine.

 

  1. Kalendari: Stigli su kalendari za 2023. godinu.

 

 

  1. Vjera i svjetlo: Zajednica „VJERA I SVJETLO“ imat će susret sljedeće nedjelje 13. studenog s početkom u 16 sati. Koordinacijska ekipa za pripremu susreta sastat će se u srijedu 9. studenog u 17 sati u samostanu.

 

 

Tisak: Glas Koncila i Glasnik srca Isusova i Marijina