XXXIII. nedjelja kroz godinu, 13. studenoga 2022. g.

12. 11. 2022.

1.DAN SJEĆANJA NA SVE ŽRTVE GRADA VUKOVARA: U petak 18. studenog je državni blagdan Dan sjećanja za sve žrtve grada Vukovara. To je 31. obljetnica stradanja stanovnika Vukovara i hrvatskog Podunavlja u Domovinskom ratu. Za članove Crkve to je i dan spomen-hodočašća u grad Vukovar. Potičemo sve da u četvrtak navečer zapale svijeće na prozorima obiteljskih domova u znak sjećanja.

Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine poziva sve na zajedničko paljenje lampiona i molitvu za sve žrtve grada Vukovara koja će se održati u četvrtak 17. studenog u Parku hrvatskih dragovoljaca u Belišću s početkom u 19 sati.

 

2.SV. ELIZABETA UGARSKA: U četvrtak 17. studenog blagdan je sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice trećeg samostanskog i svjetovnog reda sv. Franje. Pozivamo članove OFS-a i FRAME na svetu misu u 18 sati.

 

3.DUHOVNA OBNOVA: Od 25 do 27 studenog u našoj Župi bit će duhovna obnova koju će predvoditi fra Damir Pavić, franjevac iz Bosne. Program duhovne obnove možemo vidjeti na oglasnoj ploči i web stranici.

 

4.U utorak i petak sveta misa biti će u župnoj crkvi 8 sati, a ne u 18 sati.

 

5.Tisak: Glas Koncila i Veritas